fbpx

SÅDAN FORDELES PENGENE

Sådan fordeles pengene

Få et klart overblik over, hvordan pengene fordeles

Sådan fordeles pengene

Der er flere muligheder at donere penge til Dear Football. Donationerne er afgørende for, at dette projekt kan køre, og derfor vil vi give fuldstændig klarhed over, hvad pengene går til. Hver en krone bliver vendt og drejet for at være helt sikker på, at vi får så meget ud af de penge, der bliver samlet ind. Det er ikke alle penge, der går til det humanitære arbejde i Sierra Leone. Vi investerer også i fremtiden, som på sigt skal resultere i endnu flere økonomiske midler for at skabe yderligere udvikling i Sierra Leone.

Det humanitære arbejde i Sierra Leone – 80%

De indsamlede penge til det humanitære arbejde går til idrætsforeninger, hvor vi i samarbejde med FANT – Football for a new tomorrow bl.a. sørger for træningssessioner, workshops og fodboldstævner.

Styring af projekter/events/arrangementer – 15%

Vi vil dele glæden ud ved fodbold rundt omkring i Danmark, og det vil vi gøre ved at lave en masse events. Ved disse events vil vi forsøge at få dækket så mange af omkostningerne ved hjælp af sponsorer og samarbejdspartnere, men det er ikke altid omkostningsfrit. Derfor har vi denne post, hvor vi sætter penge af til at kunne afholde kreative events. 

Styrket kapital– 5% 

Når man driver en velgørenhedsorganisation, er det vigtigt at have styr på økonomien, og der kan opstå en situation, hvor man bliver nødt til at finde lidt ekstra penge. Derfor har vi oprettet denne post, som man kan kalde for en opsparing. I hvilket tilfælde kan det blive en nødvendig at bruge opsparingskontoen? Som nævnt ovenfor afholder vi events, som vil have nogle udgifter. Skulle budgettet til et event bliver overskredet vil det være denne post, hvor vi vil tage brug af vores styrkede kapital.

Vær med til at gøre en forskel

01

Bliv Holdejer

Som erhvervsdrivende er det også muligt at støtte vores foretagende, og din virksomhed kan få sit helt eget hold.

Læs mere her om mulighederne her ⟶

02

Støt med engangsbeløb

Vil du støtte vores foretagende med et engangsbeløb, er det også en mulighed.

Læs mere om, hvordan du gør her ⟶