Samarbejde med FANT – Football for a new tomorrow

Dear Football er en støtteorganisation til FANT – Football for a new tomorrow, og vi er meget beærede over at samarbejde med FANT.

FANT har opereret i Sierra Leone siden 2012, og med tiden har de opbygget et solidt fundament, som med tiden har skabt flotte resultater.

Gennem etablering af idrætsforeninger, som er bygget op omkring demokratiske principper, som vi kender dem herhjemme i Danmark, er FANT med til at aktivere børn og unge i Sierra Leone. Gennem foreninger opnår de personlig og faglig udvikling, og det giver dem gode forudsætninger for en bedre fremtid, når de bevæger sig ud i voksenlivet.

Samarbejdet går i korte træk ud på, at de økonomiske midler samt fodboldudstyr vi samler ind gennem Dear Football, bliver brugt på de projekter, som FANT har startet op i Sierra Leone.

Cecilie Hauerberg, som er medstifter og nu den daglige leder af FANT, er også glad for samarbejdet med Dear Football og fortæller, hvorfor samarbejdet giver mening for dem:

  • FANT har indgået et samarbejde med DEAR FOOTBALL, fordi vi er to forskellige organisationer som på sigt har forskellige kompetencer, og som kan byde ind med forskellige ting. I FANT har vi arbejdet med fodbold i mange communities gennem de sidste seks år, og det er her vi er rigtig gode til at bruge fodbolden som et udviklingsredskab i Sierra Leone. DEAR FOOTBALL har nogle andre kompetencer. De har et stort netværk i Danmark til fodboldklubber og fodboldspillere, som kan være med til at gavne FANT ved at få flere midler til de projekter, vi har i Sierra Leone.