SAMARBEJDE MED EL CAMBIO ACADEMY

Vi er utrolig stolte over at kunne annoncere et samarbejde med El Cambio Academy.

Thomas Thor startede El Cambio Academy i Masaka, som er en af de større byer i Uganda, tilbage i 2016. I dag har de 19 spillere i alderen 8-12 år boende på akademiet, men de talentfulde drenge spiller ikke kun fodbold. Udover fodboldtræning flere gange om ugen sørger ECA også for, at spillerne får en 8-årig lang uddannelse og har derudover et ‘character program’, hvor de bl.a. arbejder på drengenes menneskelige udvikling.

Disse tre ting skal medføre, at ECA skaber de fremtidige rollemodeller i Uganda og resten af Afrika og give noget tilbage, når de ender et sted, hvor de kan give noget tilbage til deres samfund – ikke nødvendigvis økonomisk, men især med den viden og værdier de har fået gennem deres tid på akademiet.

Jeppe Rogers Augustsen, der er stifter af Dear Football, er i disse dage i Uganda for at se nærmere på ECA-projektet, og han er dybt imponeret over deres setup.

– Fra første gang vi blev mødt af Thomas, de lokale ansatte, de frivillige og ikke mindst spillerne, har vi oplevet en helt unik aura på akademiet. Det er tydeligt, at de har fat i noget helt specielt, og lige nu er det kun spørgsmål tid, før man ser de store resultater. Vi deler mange af de samme værdier som ECA, og vi vil gerne være med på dette eventyr, lyder det fra Jeppe.

Stifteren af ECA, Thomas Thor, glæder sig også over samarbejdet med Dear football.

– El Cambio Academy indleder samarbejde med Dear Football, da vi har det samme brændende ønske – nemlig at at støtte børn til et bedre liv. Med et samarbejde kan vi gøre store positive forskelle for de, der ikke har meget. Vi er meget glade for at Dear Football har valgt os. Vi vil sammen skabe glæde og udvikling.

Hvad går samarbejdet ud på?

ECA har fundet deres spillere i mindre klubber over hele landet, og Dear Football skal hjælpe udvalgte lokale klubber med fodboldudstyr. Det gælder bl.a. hele holdsæt, overtrækstrøjer, kegler, mål, fodbolstøvler og ikke mindst fodbolde.

Udover at støtte de lokale klubber skal Dear Football også indsamle økonomiske midler til et pigeakademi i 2021. Her starter seks piger på akademiet, og Dear Football være med til at sørge for, at disse piger får samme setup som drengene har i dag – uddannelse, character program og fodboldtræning.

Vi ser frem til et spændende samarbejdet med El Cambio Academy. Hvis du vil hjælpe os med at nå vores mål, kan du støtte med et valgfrit beløb på Mobilepay til 10828 – eller blive medlem ved at betale 29 kroner om måneden. Du kan blive en del af familien her.