PROJEKT: Ny kunststofbane i Aberdeen – sådan kan du hjælpe

 

 

 

Sådan ser underlaget i øjeblikket ud på banen i Aberdeen, Freetown. Det kan snart ændre sig og kan i stedet til at komme til at se således ud:

Dette er fra banen i Hills Station, hvor den første kunststofbane blev anlagt i 2017. Det har været en revolution at få den til Sierra Leone, og nu er en ny kunststofbane på vej – men vi mangler stadig en lille smule for at komme helt i mål.

I samarbejde med FANT – Football for a new tomorrow har vi startet projektet ‘Operation Kunststofbane’, som har til formål at indsamle de sidste økonomiske midler, der vil gøre det muligt at skaffe endnu en kunststofbane til Freetown i Sierra Leone.

Der er transport- og anlægningsomkostninger ved at få kunststofbanen til Sierra Leone, og med jeres hjælp kan vi få dem dækkes. Alle donationer, som vi modtager frem til den 5. oktober, går til dette projekter.

Godkendelsen til at anlægge kunststofbanen er på plads, og det er besluttet, at banen anlægges i Aberdeen, som ligger i den nordlige del af Freetown. Om projektet fortæller Jeppe Augustsen, der er stifter af Dear Football:

– Vi har set, hvor stor en betydning kunststofbanen i Hills Station har haft i den del af byen. Her er det blevet et stort samlingspunkt for de unge mennesker.

– En ny kunststofbane vil også give muligheden for at afholde flere turneringer, som vi har haft stor succes med på Hills Station. Derudover betyder en kunststofbane også, at det fodboldudstyr, som vi har fået doneret, har en længere levetid – og vigtigst af alt bliver chancerne for at blive skadet minimeret, når underlageret ikke længere er hård jord med store og skarpe sten.

Du kan hjælpe os godt på vej ved at støtte projektet med et vilkårligt beløb til 10828 på MobilePay.

Her skal den nye kunststofbane ligge: