NYT TØJ TIL DRENGENE HOS WILBERFORCE

NYT TØJ TIL DRENGENE HOS WILBERFORCE

Vi besøgte forleden drengeholdet i Wilberforce Community under en træningssession, og vi havde lidt gaver med til holdet.

Takket være et sponsorat fra Betting Family kunne vi overraske drengene med et splinternyt hummel-sæt.

Artiklen fortsætter under billederne

Rasmus Pajbjerg, som er en af medstifterne af Betting Family, fortæller her, hvorfor de har valgt at støtte op om vores projekter.

– Vi har valgt at støtte Dear Football, fordi det er et projekt, der passer til de værdier, vi selv har. Os, der har stiftet Betting Family har altid haft og vil altid have fodbolden nær os. Vi er vokset op med fodbold og har selv mærket på egen krop, hvilke værdier og redskaber, det har været med til at give os til resten af livet. Det gælder disciplin, team-work og ikke mindst glæde.

– Derudover formår man via fodbold at forene på tværs af køn, alder osv. Det er de ting, som vi gerne vil være med til at udbrede gennem fodbold og vores engagement i Dear Football, siger Rasmus Pajbjerg.

Er du erhvervsdrivende og vil høre om mulighederne for at støtte vores projekter? Så er man mere end velkommen til at skrive en mail til jeppe@dearfootball.dk.

Skriv en kommentar