NYT TILTAG: MÅNEDENS TRØJE

Her på Dear Football har vi stor succes med at bortauktionere fodboldtrøje og andet fodboldudstyr, som vi bl.a. får doneret af fodboldspillere.

Nu er vi klar med et nyt tiltøj, som også indeholder fodboldtrøjer – nemlig Månedens trøje.

Det går kort sagt ud på, at vi hver måned har en mere sjælden trøje, som man kan vinde.

Man kan købe ét lod til den månedlige konkurrence ved at overføre 50 kroner til vores Mobile-nummer på 10828 – og det er tilladt at overføre flere gange for at få flere lodder.

Man kan også deltage fast i de månedlige konkurrencer ved at blive medlem for kun 29 kroner om måneden – det kan man blive her.

I vores første udgave af ‘Månedens trøje’ kan man vinde en Special Edition Liverpool-trøje fra mesterskabet i denne sæson, som også er signeret af Liverpool-manager, Jürgen Klopp.

Gå ind på vores Facebook eller Instagram for at se mere.

CLUB100: Vi kan præsentere de første 10 signings

I denne uge lancerede vi vores nye deltag Club100, som bliver en sammensætning af 100 virksomheder, der hver især donerer 1.000 kroner til konkrete projekter.

Siden lanceringen har der været stor interesse i initiativet, og allerede efter få dage har 10 virksomheder meldt sig ind i Club100, og vi er derfor stolte over at kunne præsentere følgende virksomheder:

WebMovers – eksperter i SEO, Google Ads og hjemmesideløsninger.

The Cozy Sheep – producerer naturlige uldprodukter.

Teeshoppen – sælger basic tøj til både mænd og kvinder i fantastisk kvalitet

Fodbold-transfers.dk – formidling af europæiske fodboldnyheder.

Digura – er lejerens digitale ven og hjælper danske lejere mod udlejere.

bubble – laver hjemmesider, webshops, grafisk design og sociale medier.

Klubmand – leverandør af træningsfodbolde til fodboldklubber, idrætsforeninger og sportsskoler.

Batak Studio – skaber bl.a. visuel identitet gennem grafiske kvaliteter.

Grafikr – designer og udvikler Shopify webshops.

Football Fashion – skaber kvalitetstøj og accessories til den inkarnerede fodboldfan.

Kunne du og din virksomhed tænke sig at blive en del af holdet? Så kan du tilmelde din virksomhed HER!

 

NYT TILTAG: CLUB100

Vi kan nu løfte sløret for vores seneste tiltag – nemlig Club100.

Club100 bliver en sammensætning af 100 virksomheder, som hver især støtter med et beløb på 1.000 kroner.

I alt vil det give 100.000 kroner, der vil betyde, at vi kan gennemføre flere projekter i løbet af det næste år.

Ønsker din virksomhed at blive en del af holdet, skal du blot sende en mail til club100@dearfootball.dk.

Vi har lavet en video omkring initiativet her:

HER ER DE HELDIGE KONKURRENCEVINDERE!

I løbet af den seneste måneds tid har vi haft en konkurrence med flere præmier kørende, og vi har nu trukket de heldige vindere.

Vinderne af følgende præmier blev: 

Gavekort på 500 kroner til Iron&Ink: Tülay Kart

Gavekort på 500 kroner til Kilroy Travel: Christina Sandager

Gavekort på 500 kroner til Comedy Zoo: Peer Møller

Gavekort på 500 kroner til RaskRask: Matti Høngaard

Et par benskinner fra Smartiie: Kasper Lilani

Fodboldgolftur for fire personer: Markus Hedegaard

Vinderne bedes sende en mail til info@dearfootball.dk.

BLIV MEDLEM: GØR DAGENS GODE GERNING

Vi har åbnet op for medlemskaber på Dear Football, hvor du kan støtte med et månedligt beløb på 29 kroner (eller mere) og på den måde være med til at støtte vores fodboldprojekter i Uganda.

Ved at blive medlem kan du også vinde fede præmier hver måned – bliv medlem her:

Din støtte betyder, at vi kan hjælpe flere børn. Vi bestræber os efter at hjælpe så mange fodboldglade børn i Uganda som muligt, og jo flere midler, jo flere børn kan vi hjælpe.

Du kan læse mere om det at blive en del af Dear Football-familien her.

TAK TIL JER: TO PIGER ER KLAR TIL AKADEMIET!

Det er med stor stolthed, at vi kan meddele, at vi allerede har samlet 20.000 kroner ind i 2020 – og det takker vi JER for.

De 20.000 kroner betyder, at vi nu har sikret, at to piger kan optages på El Cambio Academy i 2021, hvor pengene er med til at dække skoleophold, skoleudstyr, mad og fodboldtræning i et helt år.

Sammen med El Cambio Academy har vi et mål om at samle nok penge ind til at kunne sende seks piger ind på akademiet i 2021, og vi er allerede rigtig godt på vej.

Hvis du sidder derude som privatperson og kan vil støtte vores projekter, kan du melde dig ind som medlem af DEAR FOOTBALL-familien og betale en månedlig donation på kun 29 kroner – og så kan du endda også vinde fede præmier. Det kan du gøre ved at trykke HER.

Er du virksomhedsejer og gerne vil være med til at gøre en forskel, kan du se dine muligheder HER.

ARROGANT STUDIO DONERER HOLDSÆT

I dag tog vi ud til en skole en lille halv time uden for Masaka, hvor vi skulle besøge en skole samt U13-holdet for drenge, som hørte til skolen.

I vores sportstaske havde vi nemlig en gave med til dem.

Takket være en donation fra Arrogant Studio kunne uddele et spritnyt holdsæt til drengene, som I den grad godt kunne bruge et nyt sæt til at træne og spille kamp i – og derfor kom der også hurtigt smil på drengenes ansigter, da vi åbnede tasken, og de kunne se hvide trøjer med tilhørende shorts og strømper.

Der gik ikke lang tid, før de stod skarpt i deres nye fodboldsæt og klar til at træne. Nedenfor er der et par billeder fra træningssessionen:

Men det var ikke den eneste overraskelse, vi havde til drengene.

Smartiie har været så flinke at donere en masse benskinner til os, som vi kan uddele til vores projekter i Uganda, og de blev altså uddelt til dette skolehold, og for mange af dem er det de første benskinner de ejer. Derfor blev smilet endnu større, da de satte benskinnerne ned i strømperne.

SAMARBEJDE MED EL CAMBIO ACADEMY

Vi er utrolig stolte over at kunne annoncere et samarbejde med El Cambio Academy.

Thomas Thor startede El Cambio Academy i Masaka, som er en af de større byer i Uganda, tilbage i 2016. I dag har de 19 spillere i alderen 8-12 år boende på akademiet, men de talentfulde drenge spiller ikke kun fodbold. Udover fodboldtræning flere gange om ugen sørger ECA også for, at spillerne får en 8-årig lang uddannelse og har derudover et ‘character program’, hvor de bl.a. arbejder på drengenes menneskelige udvikling.

Disse tre ting skal medføre, at ECA skaber de fremtidige rollemodeller i Uganda og resten af Afrika og give noget tilbage, når de ender et sted, hvor de kan give noget tilbage til deres samfund – ikke nødvendigvis økonomisk, men især med den viden og værdier de har fået gennem deres tid på akademiet.

Jeppe Rogers Augustsen, der er stifter af Dear Football, er i disse dage i Uganda for at se nærmere på ECA-projektet, og han er dybt imponeret over deres setup.

– Fra første gang vi blev mødt af Thomas, de lokale ansatte, de frivillige og ikke mindst spillerne, har vi oplevet en helt unik aura på akademiet. Det er tydeligt, at de har fat i noget helt specielt, og lige nu er det kun spørgsmål tid, før man ser de store resultater. Vi deler mange af de samme værdier som ECA, og vi vil gerne være med på dette eventyr, lyder det fra Jeppe.

Stifteren af ECA, Thomas Thor, glæder sig også over samarbejdet med Dear football.

– El Cambio Academy indleder samarbejde med Dear Football, da vi har det samme brændende ønske – nemlig at at støtte børn til et bedre liv. Med et samarbejde kan vi gøre store positive forskelle for de, der ikke har meget. Vi er meget glade for at Dear Football har valgt os. Vi vil sammen skabe glæde og udvikling.

Hvad går samarbejdet ud på?

ECA har fundet deres spillere i mindre klubber over hele landet, og Dear Football skal hjælpe udvalgte lokale klubber med fodboldudstyr. Det gælder bl.a. hele holdsæt, overtrækstrøjer, kegler, mål, fodbolstøvler og ikke mindst fodbolde.

Udover at støtte de lokale klubber skal Dear Football også indsamle økonomiske midler til et pigeakademi i 2021. Her starter seks piger på akademiet, og Dear Football være med til at sørge for, at disse piger får samme setup som drengene har i dag – uddannelse, character program og fodboldtræning.

Vi ser frem til et spændende samarbejdet med El Cambio Academy. Hvis du vil hjælpe os med at nå vores mål, kan du støtte med et valgfrit beløb på Mobilepay til 10828 – eller blive medlem ved at betale 29 kroner om måneden. Du kan blive en del af familien her.

Danmarks største fodboldauktion – de første trøjer er ude

I løbet af de sidste måneder har vi brugt tiden på at samle fodboldeffekter ind til Danmarks største fodboldauktion, og nu åbner op for bud på de første effekter.

Pengene, som auktionerne er med til at samle ind, går ubeskåret til et projekt, som vi har lavet i samarbejde med FANT. Projektet er en ny kunststofbane i Sierra Leone, og auktionerne skal være med til at dække anlægningsomkostningerne til den kommende kunststofbane.

Hold dig opdateret på vores hjemmeside over de kommende uger, hvor vi opdaterer med nye trøjer og andre fodboldeffekter.

Husk du også kan støtte vores projekter ved at donere et valgfrit beløb på MobilePay-nummeret 10828. Pengene går også til anlægningen af den nye kunststofbane.

Tjek de nye auktioner her!

PROJEKT: Ny kunststofbane i Aberdeen – sådan kan du hjælpe

 

 

 

Sådan ser underlaget i øjeblikket ud på banen i Aberdeen, Freetown. Det kan snart ændre sig og kan i stedet til at komme til at se således ud:

Dette er fra banen i Hills Station, hvor den første kunststofbane blev anlagt i 2017. Det har været en revolution at få den til Sierra Leone, og nu er en ny kunststofbane på vej – men vi mangler stadig en lille smule for at komme helt i mål.

I samarbejde med FANT – Football for a new tomorrow har vi startet projektet ‘Operation Kunststofbane’, som har til formål at indsamle de sidste økonomiske midler, der vil gøre det muligt at skaffe endnu en kunststofbane til Freetown i Sierra Leone.

Der er transport- og anlægningsomkostninger ved at få kunststofbanen til Sierra Leone, og med jeres hjælp kan vi få dem dækkes. Alle donationer, som vi modtager frem til den 5. oktober, går til dette projekter.

Godkendelsen til at anlægge kunststofbanen er på plads, og det er besluttet, at banen anlægges i Aberdeen, som ligger i den nordlige del af Freetown. Om projektet fortæller Jeppe Augustsen, der er stifter af Dear Football:

– Vi har set, hvor stor en betydning kunststofbanen i Hills Station har haft i den del af byen. Her er det blevet et stort samlingspunkt for de unge mennesker.

– En ny kunststofbane vil også give muligheden for at afholde flere turneringer, som vi har haft stor succes med på Hills Station. Derudover betyder en kunststofbane også, at det fodboldudstyr, som vi har fået doneret, har en længere levetid – og vigtigst af alt bliver chancerne for at blive skadet minimeret, når underlageret ikke længere er hård jord med store og skarpe sten.

Du kan hjælpe os godt på vej ved at støtte projektet med et vilkårligt beløb til 10828 på MobilePay.

Her skal den nye kunststofbane ligge: