Handelsbetingelser

Aftalevilkår for medlemskab

Personoplysninger anvendes til at administrere medlemmer i Dear Football, og til at kommunikere vores budskab og markedsføringsmateriale om organisationens arbejde ud til vores medlemmer.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig som medlem:
Almindelige oplysninger: Navn, adresse, email, telefonnummer, CPR-nummer og bankoplysninger.

Ved at indgå en aftale om et betale et månedligt fast bidrag til Dear Football, løber aftalen fra den dag du melder dig ind som medlem hos Dear Football, og udgangen til den kalendermåned, hvor du opsiger aftalen.

Medlemskabet koster 29 kroner om måneden.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på et enkeltstående bidrag, der allerede er afgivet.

Fornyelse

Ved indgåelse af fast gaveaftale gives Dear Football lov til at kontakte gavegiver på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet når betalingskortet udløber eller spærres.

Hvis der er løbende betalinger fra et kort, og du skifter / fornyer kortet, stoppes de løbende træk, så derfor beder vi om at du fornyer kortidentifikation, med det nye korts data.

Opsigelse

Ønsker du ikke længere at være medlem og dermed opsige dit medlemskab, skal det ske telefonisk på +4528290620 eller skriftligt på jeppe@dearfootball.dk

Ved opsigelse vil vi slette dine personoplysninger. Vi kan dog opbevare oplysningerne længere, hvis dette er nødvendigt for at leve op til en juridisk forpligtelse (f.eks. bogføringsloven) eller for at fastlægge eller forsvare et retskrav eller gøre dette gældende.

Aftalevilkår for auktioner

For at afgive et bud på et produkt på vores auktionsside, skal man oprette en profil på www.dearfootball.dk. Her skal man udfylde navn, adresse, e-mail og kodeord, samt acceptere betingelserne for brug af sitet.

Det er helt gratis at oprette en bruger på Dear Football og man kan til enhver tid afmelde sig igen. En brugerprofil hos Dear Football er personlig og må ikke deles med andre, ligesom man kun må oprette én brugerprofil.

Som bruger på Dear Football, må Dear Football kontakte dig pr. e-mail vedr. rene servicemeddelelser.

Hvis der bliver budt på en vare indenfor de sidste 5 minutter før auktionen slutter, bliver auktionen automatisk forlænget med 2 minutter. Efter vundet auktion, har køber 24 timer til at foretage betaling af den vundne auktion. Sker dette ikke, bliver auktionen genåbnet. Genåbnes en auktion mere end 2 gange, forbeholder vi os retten til at genstarte auktionen.

Vinder du en auktion?

Når auktionen er afsluttet, vil vinderen modtage besked via e-mail, og køberen har herefter 24 timer til at betale for produktet. Sker det ikke, vil auktionen blive genåbnet.

Levering

Hver mandag vil vi afsende de varer, som er vundet på auktion, hvilket vil sige, at en auktion, som er blevet færdig om onsdagen, først vil blive afsendt mandag den efterfølgende uge.

Leveringsgebyr

Det koster 29 kr. pr. forsendelsesadresse ved fysiske forsendelser

Betaling

Betaling hos Dear Football foretages gennem Epay. Al kommunikation er krypteret og certificeret af PBS. Er du i tvivl, så se listen over certificerede forretninger. Du kan betale med følgende betalingsmidler på Dear Football: Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, Diners Club, American Express, PayPal, Mobilpay og JBC.

Fortrydelsesret

Når du deltager i en auktion, skal du være opmærksom på, at du er omfattet af lovregler herunder forbrugeraftaleloven.

Du har således i henhold til gældende lovregler 14 dage til at give sælger meddelelse om fortrydelse, regnet fra den dag du modtager varen. Meddelelsen skal være tydelig og skal gives til sælger på e-mail eller telefon. Kontaktoplysninger til returnering findes på dit Dear Footballs hjemmeside.

Forbrugeren har 14 dage til at returnere varen, efter at der er givet besked om fortrydelsen. Eventuel fragt i forbindelse med tilbagesendelse vil som udgangspunkt påhvile dig og vil ikke blive refunderet. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Hvis varen er blevet brugt, kan den alligevel returneres under fortrydelsesfristen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Værdiforringelsen af den brugte vare fastsættes efter, hvad formålet kan få for den i et videre salg. Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  2. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres

Husk at vedlægge oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig: navn, adresse og telefonnummer. Hvis du har gemt ordrebekræftelsen, må du også gerne sende en kopi med af denne.

Ejerforhold

Dear Football er dansk humanitær forening, der er stiftet af:

Jeppe Rogers Augustsen
Absalonsgade 22, 3.th
4200 Slagelse
Danmark