CLUB100

club100

Sammen kan vi gøre en forskel

Club100 er en mulighed for din virksomhed til at gøre en forskel. For nogle virksomheder er 1.000 kroner meget, og hos os skal alle kunne være med – og i en sammensætning med andre virksomheder kan vi sammen gøre en stor forskel ved at gennemføre flere projekter i Uganda.

Beløbet på de 1.000 kroner bliver fordelt til følgende tre projekter:

400 kroner til pigeprogrammet på El Cambio Academy
El Cambio Academy er et fodboldakademi i Uganda, som har til formål at skabe fremtidens rollemodeller. børnene på akademiet er sikret en 8-årig uddannelse, fodboldtræning og meget mere, et characterprogram er med til at danne dem som mennesker og fremtidige ledere/rollemodeller. 

300 kroner til fodboldudstyr til skolehold
I Dear football vil vi sprede glæde i Uganda ved hjælp af fodbold. Derfor vil vi bruge en del af det samlede beløb til at købe fodboldudstyr, som vi uddeler til lokale skolehold i Uganda, som inkludere trøjer, bolde, træningskegler og meget mere. Fodboldudstyr er en stor mangelvare på skoler, og alle ved, hvor meget glæde én bold kan skabe.

Skoleudstyr til skoler i Uganda
Udover fodboldudstyr er der også mangel på skoleudstyr på skolerne i Uganda, og derfor vil vi hjælpe til med udstyr i form af bøger, blyanter, linealer, tasker og meget mere.

I dag er mere end 30 virksomheder en del af initiativet og målet er at nå 100 danske virksomheder. Du kan se hvilke virksomheder, der er med her.

Kunne din virksomhed tænke sig at være en del af vores Club100 og gøre en STOR forskel? 

TILMELD DIN VIRKSOMhed her